Međunarodni nogomet

Petriću zvižduci, Modrić i Kranjčar u udarnoj postavi protiv Kalinića

\'Hamburg SV\'s Mladen Petric (R) fails to score past Bayern Munich\'s goalkeeper Joerg Butt during their German Bundesliga first division soccer match in Hamburg October 22, 2010. REUTERS/Christian C
Reuters
12.11.2010.
u 23:15

Mladen Petrić sinoć je bio nemoćan u Dortmundu. Njegov HSV izgubio je 0:2, a našeg su reprezentativca njegovi bivši fanovi nagradili zviždukom kod svakog kontakta s loptom.

Borussia već jedanaest kola kola ne zna za poraz, a sada imaju 31 bod, sedam više od drugoplasiranog Mainza. U punom pogonu ovaj vikend bit će većina hrvatskih nogometaša u Bundesligi. Ivan Rakitić ordinirati će veznim redom Schalkea dok će glavnu napadačku snagu Wolfsburga činiti Edin Džeko i Mario Mandžukić.

Na utakmici u Kölnu također će snage sučeliti tri hrvatska igrača. Kod domaćina na vratima će biti Miro Varvodić, a u veznom redu Mato Jajalo, a glavna opasnost bit će im napadač Kaiserslauterna Srđan Lakić. Prema napisima u engleskim medijima priliku da zaigraju zajedno od prve minute u Tottenhamu dobit će Luka Modrić i Niko Kranjčar. Na White Hart Lane dolazi Blackburn čiji napad će predvoditi Nikola Kalinić.

 

Uvertira velikom milanskom derbiju danas će u Italiji biti sraz Juventusa i Rome u Torinu. Rimljani u Torino stižu na krilima pobjede protiv Lazija, a pobjeda bi ih sigurno gurnula među četiri najbolje momčadi na Apeninskom poluotoku.

Od protivnika hrvatskih klubova u Europskoj ligi zanimljivo će biti u Grčkoj gdje PAOK dočekuje AEK. Ted Terry, otac engleskog reprezentativca Johna pretučen je usred Londona, a kako engleski mediji izvještavaju, huligani su nosili šalove Tottenhama.

 

Ted Terry dovezen je u bolnicu bez svijesti, s nekoliko ozljeda na glavi.

 

Jose Mourinho, trener madridskog Reala, kažnjen je s dvije utakmice zabrane vođenja momčadi zbog vrijeđanja suca na kup utakmici protiv Murcije. Portugalac je sucu rekao: “Idi kvragu” zbog čega je isključen u 37. minuti.

 

- Ta utakmica protiv Murcije bila je tako laka za suđenje i zbog toga se neću ispričati zbog svog ponašanja - kazao je Mourinho.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
06:58 13.11.2010.

Kad mu ide onda je Petric naj,kad neide onda je luzer.... heb.takve navijace,pa nije samo Petric HSV... Koje budale su to ...

MR
mrdalo
16:40 13.11.2010.

A ja novinara,pa Köln igra s Mönchengladbachom ,a Kaiserslautern igra kuci protiv Stuttgarta xD

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije