TRAŽI SE TRENER Dugogodišnji Grantov prijatelj ne zna ništa o pregovorima s Hajdukom

Pini Zahavi: Grant ne ide u Hajduk!

08.11.2008.
u 22:00

Uspostavili smo vezu s jednim od najmoćnijih europskih menadžera, Izraelcem Pinijem Zahavijem, kojega s Avramom Grantom veže 20-godišnje prijateljstvo. Iznenadio se kad smo mu kazali da njegov prijatelj pregovara s Hajdukom.
- To zaista nisam znao, pa to ne mogu niti komentirati.

Engleske novine pišu da ste i vi uključeni u pregovore.

Peroš i Rosso s Grantom gledali Arsenal i Manchester


Hajdukov predsjednik Mate Peroš i “časnik za vezu” Giovanni Rosso do daljeg ostaju u Londonu. Osim razgovora s Avramom Grantom, naći će i malo vremena za opuštanje. Tako su jučer upravo kao Grantovi gosti iz svečane lože stadiona Emiratesa gledali derbi engleskog Premiershipa između Arsenala i Manchaster Uniteda. A nije nemoguće da u srijedu vidimo obrnutu situaciju, Granta kako iz poljudske lože gleda utakmicu Hajduka i Slavena Belupa! (mv)
- Nije točno!

Odbio Bešiktaš
Kakvi su izgledi da Grant prihvati Hajdukovu ponudu?
- Dobro znam Avrama i sigurno mogu reći da on neće prihvatiti Hajdukovu ponudu - zaključio je Zahavi, koji svome štićeniku traži angamžan u engleskoj Premijernoj ligi.

Grant, koji je danas bio na utakmici Arsenal - Manchester United, porekao je da želi preuzeti Portsmouth nakon odlaska Harrya Redknappa, a najavio je da će njegov novi klub biti iznenađenje.
- Želim izazov i svi će se iznenaditi kad saznaju moje buduće odredište. Naravno da bih volio raditi u Premiershipu, no samo ako je riječ o klubovima koji nude izazov. Ako se dogodi da to pronađem negdje u Europi, neću čekati engleski klub - najavio je Grant.

Ako je vjerovati Zahaviju da Hajduk nije dovoljno velik izazov za Granta, onda će njegova nova adresa možda biti - Carigrad. Grant je nedavno odbio ponudu Beşiktaşa, a ovaj tjedan u Londonu je pregovarao s čelnicima Fenerbaheça, u vrijeme dok su Turci igrali s Arsenalom u Ligi prvaka. Aragones visi na tankoj niti, a Grant im je prva opcija.

Hajdukov milijun, čak ni hacienda na Braču, ne bi se mogli usporediti s onim što nudi najmoćniji turski klub. A zna se otprilike kolika je Grantova cijena. Dok je bio sportski Chelsein direktor, imao je 1,2 milijuna eura po sezoni, kad je preuzeo momčad, primanja su mu porasla na 3,4 milijuna, a kad je dobio otkaz, sa Stamford Bridgea odšetao je sa 6,4 milijuna!

Zovu ga Can’t
Na kraju, u Hajduku bi morali dobro razmisliti je li Izraelac vrijedan milijuna ako se zna da Grant, nadimkom Can’t (Ne može), s megamomčadi Chelsea nije osvojio ni jedan trofej. Od Tottenhama je poražen u finalu Liga kupa, od drugoligaša Barnsleya ispao je iz FA kupa, a od Manchester Uniteda izgubio je utrku za naslov prvaka i finale Lige prvaka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije