DEMANTIRALI MARCU

'Pišu se gluposti, Bale nije došao ozlijeđen u Real'

Gareth Bale, Luka Modrić, Sergio Ramos (1)
Twitter/Gareth Bale
13.10.2013.
u 12:49

- Da je bilo problema Real bi zaustavio transfer. Neodgovorno i glupo od Marce je objaviti takvu priču. Razgovarao sam s novinarom i rekao mu da je to potpuna glupost, a oni su to objavili - rekao je Baleov agent.

Agent Garetha Balea demantirao je natpise sportskog dnevnika Marce da je najskupljem nogometašu svijeta otkrivena diskus hernija još kod potpisivanja ugovora za Real Madrid zbog čega ne igra redovito.

- Da je bilo problema Real bi zaustavio transfer. Neodgovorno i glupo od Marce je objaviti takvu priču. Razgovarao sam s novinarom i rekao mu da je to potpuna glupost, a oni su to svejedno objavili - rekao je Jonathan Barnett.

Barnett kaže da je Bale bio jako ljut kad je vidio što o njemu pišu.

- Gareth ima samo manju ozljedu bedrenog mišića. Vjerojatno će biti spreman nakon što završe utakmice reprezentacija - kaže agent.

>> \'Bale mora izaći iz Ronaldove sjene, a Modrić mu mora pomoći\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije