DOVOLJAN I REMI

PITANJE DANA Hoće li Dinamo večeras na Maksimiru izboriti proljeće u Europi?

Priština: FC Ballkani i GNK Dinamo u utakmici 2. kola UEFA Konferencijske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
14.12.2023.
u 11:32

Dinamu, koji trenutno sjedi na 6 bodova, to jest dva više od Ballkanija i Astane, dovoljan je tek bod za prolaz. Ukoliko Astana priredi iznenađenje i pobjedi prvoplasiranu Viktoriju Plzen izjednačit će se bodovno, ali 'plavi' će proći zbog boljeg međusobnog omjera.

Danas je europski "dan D" na Maksimiru. Dinamo će u sklopu 6. kola grupne faze Konferencijske lige ugostiti Ballkani. 'Plavima' je kosovska momčad u Prištini priredila neugodno iznenađenje i porazila ih s 2:0, ali Dinamo sada dolazi s nizom od tri domaće i jednom europskom pobjedom, a jedan bod im je dovoljan da osiguraju europsko proljeće.

S obzirom na neugodno iskustvo u iz prijestolnice Kosova, ali i priliku koju su dobili pobjedom nad Astanom (2:0) te pogledom na nadolazeći derbi s Hajdukom, ne može se očekivati da će momčad Sergeja Jakirovića današnji susret olako shvatiti. Trener je sa svojim prvotimcem i novopečenim vatrenim Martinom Baturinom na konferenciji za novinare najavio utakmicu.

Hoće li Dinamo izboriti drugo mjesto u skupini? Glasujte u našoj anketi

Dinamu, koji trenutno sjedi na 6 bodova, to jest dva više od Ballkanija i Astane, dovoljan je tek bod za prolaz. Ukoliko Astana priredi iznenađenje i pobjedi prvoplasiranu Viktoriju Plzen izjednačit će se bodovno, ali 'plavi' će proći zbog boljeg međusobnog omjera. S druge strane, Ballkani pred sobom ima "sve ili ništa", a za prolaz im, uz pobjedu nad Dinamom, treba i pobjeda Viktorije.

Što mislite kako će Dinamo danas proći i hoće li izboriti proljeće u Europi? Glasujte u našoj anketi.

 

Komentara 3

ZA
!zagreb!
12:25 14.12.2023.

Proći će nekako. Ali ne vjerujem u prolaz u dodatnom kolu protiv bilo kojeg trećeplasiranog u europa ligi.

NO
Nordik
12:23 14.12.2023.

Danas postaviti drugu momčad i nakon toga u nedjelju rasturiti plačljivce

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
12:10 14.12.2023.

S kime igra FK Penaltik Split?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije