ANKETA

PITANJE DANA Tko treba biti novi trener Dinama?

Slavlje nogometaša Dinama nakon pobjede nad Qarabagom u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
19.09.2024.
u 09:37

Kao i obično kada je riječ o mjestu trenera Dinama, spominju se brojna imena – bivši izbornici Niko Kovač i Slaven Bilić, nekadašnji igrač i trener plavih Igor Bišćan, Igor Tudor, Matjaž Kek, Vahid Halilhodžić, Nenad Bjelica... A provlačilo se ime i Vedrana Ćorluke, nekadašnjeg hrvatskog braniča koji pokazuje talent u trenerskom poslu.

Nakon što je Dinamo porazom 2:9 protiv Bayerna u Münchenu postao jedina momčad u povijesti Lige prvaka koja je primila devet pogodaka u jednoj utakmici, teško je izbjeći priče o potencijalnoj smjeni trenera. Sergej Jakirović s Dinamom je ostvario vrhunske rezultate u završnici prošle i na početku ove sezone, no trenutačno je u svojevrsnoj crnoj rupi, tri utakmice u nizu bez pobjede. 

A tijekom jučerašnjeg dana postalo je jasno da Jakirović neće ostati na klupi, cijeli dan tražio se njegov nasljednik. Već ujutro Uprava je dogovorila sastanak koji se i dogodio oko podneva. Tražili su mu nasljednika, što dovoljno govori o njegovoj situaciji. Bez obzira na to što je Jakir osigurao dvostruku krunu prošle sezone te uveo klub u Ligu prvaka, rekordnih devet komada teško je oprostiti. Jer, poraz je to koji ostavlja velike traume, pa je zato nelogično nastaviti s istim tim trenerom na klupi.

Kao i obično kada je riječ o mjestu trenera Dinama, spominju se brojna imena – bivši izbornici Niko Kovač i Slaven Bilić, nekadašnji igrač i trener plavih Igor Bišćan, Igor Tudor, Matjaž Kek, Vahid Halilhodžić, Nenad Bjelica... A provlačilo se ime i Vedrana Ćorluke, nekadašnjeg hrvatskog braniča koji pokazuje talent u trenerskom poslu.

U našoj anketi možete glasovati i izjasniti se tko bi bio najbolji izbor.

 
 
Ključne riječi

Komentara 16

FR
freeshooter
12:55 19.09.2024.

...jedino Terzić... bio bi to najbolji mogući izbor, vrhunski trener... mlad, nadaren, moderan, sa njemačkim pristupom, sa iskustvom... a još naš...

TR
Trnjan
09:40 19.09.2024.

Terzić

BE
Berlioz
11:08 19.09.2024.

Bjelica nikad više! Nismo zaboravili kako je i zašto otišao iz Dinama, nismo zaboravili što je govorio o klubu nakon odlaska, kako je unosio nemir u svlačionicu preko odanih igrača, kako je pokušao odvesti najbolje igrače, kako je loš gubitnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije