uzbuđenja u söldenu

"Pjevačica" Maze sezonu otvorila pobjedom u veleslalomu

'Slovenia\'s Tina Maze skis during the women\'s Alpine Skiing Super Combined Downhill race at the Vancouver 2010 Winter Olympics in Whistler, British Columbia, February 18, 2010. The Super Combined ev
'WOLFGANG RATTAY'
27.10.2012.
u 15:35

Slovenska skijašica je pobjedom u Söldenu došla do dvanaestoga trijumfa u karijeri

Da se nije u potpunosti bacila u šou-biz vode, slovenska skijašica Tina Maze (izdala pjesmu) pokazala je na otvaranju sezone u Söldenu gdje je pobijedila u utrci veleslaloma. Tina je uvjerljivo slavila na, zbog magle odgađanom, veleslalomu ispred Zettel i Köhle (Vonn odustala).

- Tina je naporno radila cijele pripreme, nije izgubila ni dana, popravila je tehniku i učinila sve da osvoji veliki Kristalni globus - kaže nam kolega iz 24ur Matić Flajšman.

Rezultati:

1. Maze 2:31.41,

2. Zettel +0.42

3. Köhle +1.71...

Komentara 1

EX
excell
16:56 27.10.2012.

tina je pokazala slovencima da više može učiniti sama nego uz "stručnu" pomoč saveza...brawooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije