Nezaustavljiva sila prirode

VIDEO Plazibat nokautirao Catinasa već u prvoj rundi! Rumunj u nesvijesti, Antonio prozvao svjetskog prvaka

Foto: Glory Boxing / YouTube screenshot
1/4
19.11.2022.
u 22:59

U svojoj 26. profesionalnoj borbi Antonio Plazibat je izborio svoju 22. pobjedu, 16. nokautom a Rumunja Catinasa je, serijom gromovitih udaraca, nokautirao već u prvoj rundi

Antonio Plazibat još jednom je dokazao da je gotovo nezaustavljiva sila prirode. U svom 26. profesionalnom meču održanom u Bonnu, Solinjanin je nokautirao Rumunja Raula Catinasa već u prvoj rundi i tako obranio status prvog izazivača Gloryjevog teškaškog prvaka, i legende ovog sporta, Rica Verhoevena.

Premda je Rumunj krenuo ambiciozno i napadački, zla sudbina snašla ga je već nakon minutu i 44 sekunde prve runde. Nakon razmjene udaraca u prvoj minuti u drugoj je Catinas posustao i podlegao udarcima snažnog Hrvata koji je u ovu borbu ušao s težinom od 121,5 kilograma. S jednim gromovitim direktom, uz konopce, uzdrmao je protivnika kojeg je dovršio s dva desna krošea.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Prisilio je tako Plazibat suca u ringu da prekine borbu koja je postala neravnopravna slika čega je bio i onesviješteni Catinas koji nije bio u stanju nazočiti proglašenju pobjednika već je, zacijelo, završio u lokalnoj bolnici. Jer, udarci koje je Rumunj primio ukazuju da mu je ozbiljna medicinska pomoć bila neophodna.

A Plazibat je pak ostvario ono što je i najavio. Nokaut u prvoj rundi.

- Ako ne pobijedim sve najbolje teškaše neću biti najbolji. Da mi je Catinas izdržao dvije runde ne bih mogao reći da sam bolji od njega - kazao je Antonio i potom odaslao posebno adresiranu poruku:

- Gdje se skrivaš ti Rico. Ubit ću te.

I doista, prije ili kasnije Rico Verhoeven će morati prihvatiti izazov svog prvog izazivača koji je izgradio status njegove najveće prijetnje serijom od pet pobjeda u nizu nokautom.

Ključne riječi

Komentara 7

PA
Pahor
07:26 20.11.2022.

Treci u nizu hrvatskih velikana ovog sporta. Antonio veliki!!!

ZO
zoranos
00:12 20.11.2022.

A sudac glumi "drvenu Mariju"? Pobogu pa bar u kickboksingu postoji odbrojavanje, nije ovo MMA. Mogao je prekinuti i brojati Rumunju, ovako je čovjek doslovno mogao poginuti! Pa Plazibat ima skoro 130kg i udara čovjeka koji nije pri sebi??? Ovaj sudac treba biti suspendiran!

DU
Deleted user
23:32 19.11.2022.

Bravo momak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije