Poljudske Tribine

Pljesak i suze za Torcidinu poruku u povodu Oluje!

Hajduk - Dinamo Bukurešt (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
05.08.2010.
u 22:20

Torcida nije propustila obilježiti 15. godišnjicu Oluje.U 15. minuti je izvješen transparent na kojemu je pisalo 'Za 15. godinu pobjede junačke na ponos i slavu čitave Hrvatske u spomen na sve vitezove pale šaljemo poruku vječne zahvale'.

U tom se trenutku na noge podignulo 30 tisuća gledatelja, pljesak u spomen na Oluju odzvanjao je Poljudom nekoliko minuta. Bila je to scena za pamćenje, nitko nije mogao ostati ravnodušan, a mnogima je u oku zaiskrila suza.

Inače, na stadionu je bilo bezbroj hrvatskih zastava jer je uoči utakmice svim navijačima Hajduka stigao poziv da na Poljud dođu s trobojnicama i tako bodre svoj klub. (om)

Komentara 6

ZA
zadranin
22:49 05.08.2010.

Split ZNA a u Zagrebu jad i bjeda..

GI
GIUSEPPE6464
22:45 05.08.2010.

to more samo TORCIDA, fala joj ima još Hrvata i to daje nadu da će orjuna nestati

EU
EuroAzija
22:52 05.08.2010.

Tako je, Split zna...još tome dodaj....mrziti sve što nije tovarsko! Bijednici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije