Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real pod istragom Fife

Pobjeda Figa na izborima za predsjednika Fife spasila bi Real od istrage?

Luis Figo
Foto: DPA/PIXSELL
11.02.2015.
u 13:48

Donedavna su to bile samo glasine potaknute Fifinom kaznom Barceloni zbog nepropisnog angažiranja maloljetnih igrača. Veliki su europski klubovi odmahivali rukom, no glasine su se pokazale utemeljenima kad je objavljeno da je Fifa pokrenula službenu istragu protiv Reala u vezi sa 51 spornim dječakom.

As je otkrio da je Fifina istraga počela još 17. prosinca, bez znanja javnosti, kad je Kimberly Morris, direktorica Odjela za integritet i pridržavanje propisa poslala pismo španjolskom savezu tražeći podatke o Realovim transferima.

Svjetska je nogometna organizacija stupila u kontakt s 20 klubova Madrida i okolice koji imaju sporazume o suradnji s Realom. Ti klubovi, po Fifinim zapažanjima, sklapaju ugovore s maloljetnim igračima namijenjenim Realu. Vladar Bernabéua Florentino Pérez brzo je reagirao i zatražio od suradničkih klubova da ne daju službene informacije Fifi prije nego što usklade stavove s Realom.

Više o ovom slučaju kao i o tome može li bivši as Figo, kandidat za predsjednika Fife spasiti Real pročitajte u jedinom hrvatskom sportskom tjedniku- Max! koji možete nabaviti na svim kioscima!

Foto: VLm

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije