Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Pobjeda Rapida, remi Salzburga, Sučiću 90 minuta

UEFA Europska liga, Rapid Beč - GNK Dinamo
Marko Lukunic/PIXSELL
20.11.2021.
u 22:17

Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini H Europske lige, bečki Rapid u susretu je 15. kola austrijskog nogometnog prvenstva na svom terenu svladao Alatach sa 1-0 (0-0).

Jedini gol na utakmici postigao je Stojković u 47. minuti.

Rapid je ovom pobjedom stigao na peto mjesto sa 19 bodova, dok je Altach 11. sa 13 bodova.

Vodeći RB Salzburg, za koji je hrvatski reprezenttivni veznjak Luka Sučić igrao svih 90 minuta, na svom je terenu igrao 0-0 protiv Admire. Salzburg sada ima 39 bodova, 15 više uz utakmicu više od drugog Wolfsbergera, dok je Admira deveta sa 15 bodova.

Celtic prvi finalist Liga kupa, Juranović igrao

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Juranović odigrao je čitav susret za Celtic koji je u polufinalu škotskog Liga kupa na Hampden Parku svladao branitelja naslova Saint Johnstone sa 1-0 (0-0).

Jedini gol na utakmici postigao je Forrest u 73. minuti.

Celtic će u finalu igrati protiv pobjednika susreta između Rangersa i Hiberniana koji je na programu u nedjelju.

Vida igrao u novom porazu Besiktasa

Hrvatski reprezentativni stoper Domagoj Vida odigrao je svih 90 minuta za Besiktas koji je u susretu 13. kola turskog prvenstva kao gost izgubio od Alanyaspora sa 0-2 (0-1).

Domaće su do pobjede vodili Babacar (14) i Diedhiou (90+4).

Ovim porazom je branitelj naslova Besiktas pao na sedmo mjesto ljestvice sa 20 bodova, četiri manje od trećeg Alanyaspora, a čak 10 manje uz utakmicu više od vodećeg Trabzonspora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije