Engleska

Pobuna u Chelseaju: I igrači okrenuli leđa Villasu-Boasu

'Chelsea\'s Portuguese Manager Andre Villas-Boas gestures during the British Premier League football match Stoke City vs Chelsea at The Brittannia Stadium in Stoke-on-Trent , central England on August
'IAN KINGTON'
14.02.2012.
u 12:45

Uz portugalskog stručnjaka ostala su samo tri igrača - David Luiz, Jose Bosingwa i Ramires

Iako sve vijesti koje donosi engleski The Sun treba uzeti s rezervom, u ovu ipak nije teško povjerovati. Svlačionica Chelseaja okrenula je leđa svom treneru Andreu Villasu-Boasu nakon zadnjeg posrtanja, kod Evertona prošli vikend.

– Igrači su bili uz trenera do Nove godine, jer im je bilo jasno da mu je naređeno da promijeni neke stvari. Ali, njegovi planovi nisu upalili, a ozračje u svlačionici je napeto. Sve se više igrača pita je li on pravi čovjek za taj posao – prenio je The Sunu razmišljanja svlačionice Chelseaja neimenovani izvor.

Navodno su samo tri igrača - Ramires, David Luiz i Jose Bosingwa na strani portugalskog trenera, dok je ostalima svejedno hoće li dobiti otkaz ili ne.

Također, za kriznoga sastanka, koji je sazvao vlasnik kluba Roman Abramovič, navodno je došlo do otvorenog sukoba igrača i trenera.

Inače, sama operacija dovođenja Villasa-Boasa iz Porta prošloga ljeta stajala je Abramoviča, tvrde Englezi, oko 28 milijuna funta jer je morao Portu platiti odštetu od nekih 13 milijuna, a ostatak je Portugalčeva plaća.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
serđo
13:14 14.02.2012.

muljaš-boaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije