PRVO KOLO

Počela je Liga prvaka! Juventus i Villa otvorili pobjedama, ali pravi izazovi tek slijede

Champions League - Juventus v PSV Eindhoven
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS
1/6
17.09.2024.
u 21:30

Večeras natjecanje otvara i Dinamo. Hrvatskom prvaku protivnik je bavarski velikan Bayern, a utakmica se igra u Allianz Areni s početkom u 21 sat

Započela je nova sezona Lige prvaka u posve novom formatu, a u prvim utakmicama pobjede su ubilježili Juventus i Aston Villa. Juventus je u Torinu svladao PSV s 3-1, a čast da bude prvi strijelac nove sezone Lige prvaka imao je Turčin Kenan Yildiz (21). Na 2-0 povisio je Amerikanac Weston Mckennie (27), da bi u drugom dijelu zabio Argentinac Nico Gonzales (52).Počasni gol za Nizozemce je u sudačkoj nadoknadi dao Ismael Sabbari (90+3)

Aston Villa je u Bernu svladala Young Boyse s 3-0 golovima Belgijanca Yourija Tielemansa (27) i Andre Onane (87), te Jacoba Ramseya (38). Englezima je VAR poništio još dva gola, a švicarski prvak je razočarao u premijernom nastupu. 

GALERIJA 15.000 ljudi stiglo je na Maksimir, pogledajte atmosferu na derbiju Dinama i Hajduka

Champions League - Juventus v PSV Eindhoven
1/6

Juventus u idućem igra protiv Leipziga, dok je Aston Villi na redu okršaj s Bayernom. Nakon toga će stara dama zaigrati protiv Stuttgarta, Lillea, Aston Ville, Manchester Cityja, Club Bruggea i Benfice. Engleski prvoligaš na svome rasporedu ima još Bolognu, Club Brugge, Juventus, Leipzig, Monaco i Celtic. 

Večeras natjecanje otvara i Dinamo. Hrvatskom prvaku protivnik je bavarski velikan Bayern, a utakmica se igra u Allianz Areni s početkom u 21 sat. Kladionice na pobjedu Dinama nude koeficijent od golemih 23.00. Koeficijent na izjednačeni rezultat je 10.00, dok je koeficijent na pobjedu Bayerna tek 1.12. Televizijski prijenos utakmice možete pratiti na programu Arena Sport 1, dok tekstualni prijenos možete čitati na portalu Večernjeg lista.

VIDEO Pogledajte kako je Bayern pokazao nepoštovanje prema Dinamu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije