Prvi europski susret

VIDEO Nevjerojatni prizori iz Splita: Navijači u velikoj povorci krenuli na Poljud

Split: Koreto Torcide prema stadionu Poljud
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
10.08.2023.
u 18:57

Ulazi u stadion otvaraju se u 18:30, a kako se bliži početak utakmice (u 21 sat), atmosfera će biti sve užarenija. Policija je još u srijedu najavila posebnu regulaciju prometa u gradu

Hajduk će u svojoj prvoj europskoj utakmici sezone imati veliku podršku na Poljudu. Od 21 sat igrat će protiv grčkog PAOK-a u trećem pretkolu Konferencijske lige. Okupljanje navijača ispred Kluba navijača počelo je u 17 sati, a zatim su u povorci krenuli ka stadionu. 

Manji broj navijača već se rano poslijepodne krenuo skupljati na Rivi i u centru grada. Preko 14 tisuća ulaznica, koje su puštene u prodaju još prošloga tjedna, rasprodane su u svega četiri sata.

Split: Koreto Torcide prema stadionu Poljud
1/5

Očekuje se da će atmosfera samo bivati sve užarenija. Policija je u srijedu objavila priopćenje u kojem navode posebnu regulaciju prometa. Ulazi u stadion otvaraju se u 18:30, a kretanje vozilima bit će ograničeno na sljedećim lokacijama:

VIDEO Split: Korteo Torcide prema stadionu Poljud

od 12 sati do završetka osiguranja uspostavit će blokadu prometa u Ulici VIII. mediteranskih igara: kod ulaza na parkiralište bazena Poljud, kod ugostiteljskog objekta „Hemingway“ te na raskrižju Ulice VIII. mediteranskih igara i Ulice sedam Kaštela (osim za vozila žurnih službi, odnosno vozila s propusnicom).

VEZANI ČLANCI:

od 16:45 uspostavit će blokadu prometa u Zrinsko-frankopanskoj ulici od raskrižja s ulicom Hrvatske mornarice do ulaza u Loru te u ulici Put Supavla od raskrižja s ulicom Put Brodarice (osim vozila HV, stanara, javnog prijevoza i vozila s propusnicom). 

Detaljnije informacije o svim sigurnosnim mjerama možete pročitati OVDJE.

Osim Hajduka, večeras će od 20 sati prve susrete trećega pretkola Konferencijske lige igrati Rijeka i Osijek. Momčad Sergeja Jakirovića od 20 sati gostuje kod B36 Torshavna, a Osijek igra s turskom Adanom.

VIDEO Sedmorica izbodenih Boysa nemaju liječničku pomoć. Uhićeni nisu dobili odvjetnika

Komentara 8

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
19:51 10.08.2023.

Sretno Hajduku večeras i Osijeku i Rijeci. Pozdrav od jednog Dinamovca i BBB-a a ne huligana. Idemo HR klubovi

OL
olujasviholuja
19:16 10.08.2023.

Uvije imaš id.iota koji pali baklju u gužvi

B2
bordon 2
21:55 10.08.2023.

Ne igraju navijači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije