Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIMPATIČNO

Pogledajte kako se Mario Mandžukić snašao u božićnom glazbenom spotu

Mario Mandžukić
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
27.12.2015.
u 22:55

Nije ni čudo što su tako dobre volje kad su se približili na samo tri boda od prvoplasiranog Intera iz Milana.

Mario Mandžukić vratio se u golgetersku formu i napokon ga gledamo dobro raspoloženog kao nekad, što potvrđuje simpatičan video pjesme "Zvončići" u izvedbi našeg reprezentativca i suigrača mu u Juventusu.

Nije ni čudo što su tako dobre volje kad su se približili na samo tri boda od prvoplasiranog Intera iz Milana. Još do prije dva mjeseca nisu bili ni u prvih deset, mučili su se i sve je izgledalo tako negativno.

U ovom su trenutku među 16 najboljih u Ligi prvaka, na putu su obrane titule prvaka u Italiji i zato im vjerojatno nije bilo ni najmanje teško snimiti nešto ovako radosno. Iako, naš Mario morao je i ovdje "glumiti mrguda" jer je poznatog po svom čvrstom stavu gdje god došao, no ovaj put kontekst je više nego zabavan.

Uživajte u njihovom uratku.

>> Dejan Lovren se oporavio, s djecom u bolnici pjeva božićne pjesme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije