Razočarani Urugvajac

Pogledajte kako se Suarez rasplakao, Gerrard ga morao tješiti

Luis Suarez
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
05.05.2014.
u 23:23

Tuga Luisa Suareza je potpuno razumljiva, ove sezone zabio je 31 gol u Premiershipu, nosio svoju momčad tijekom cijele sezone, a na kraju će ipak ostati 'kratkih rukava'

Liverpool je današnjim kiksom protiv Crystal Palacea vjerojatno izgubio bitku za naslov prvaka. U najmanju ruku si je jako zakomplicirao situaciju, a toga je bio svjestan i Luis Suarez. Nakon posljednjeg sučeva zvižduka nije mogao sakriti nezadovoljstvo, briznuo je u plač. Urugvajac nije moga stajati na nogama, plakao je poput djeteta, a onda mu je kao pravi kapetan prišao Steven Gerrard i počeo ga tješiti.

Gerrard je i kamermanu dao znak da ne snima Suareza jer je to smatrao neprimjerenim. A tuga Luisa Suareza je potpuno razumljiva, ove sezone zabio je 31 gol u Premiershipu, nosio svoju momčad tijekom cijele sezone, a na kraju će ipak ostati 'kratkih rukava'.

>>Šok za Liverpool! Vodio 3:0 protiv Crystal Palacea, završilo 3:3!

Komentara 5

Avatar dystopia
dystopia
07:22 06.05.2014.

Šteta! Žao mi je Liverpoola..

DU
Deleted user
07:18 06.05.2014.

Gledam danas ujutro rezultat jer sam taman jučer poslije Suarezovog gola za 0:3 otišao spavati, bio sam umoran i mislio sam da će petarda do kraja. I sad čitam kako je ušao Gayle i razmontirao Liverpool. Pa ja ovo ne vjerujem. Ovo je faktički peta ekipa s vrha ljestvica petice u 3 dana koja je prosula prvenstvo. Ovo je gotovo definitivno, ne vjerujem da će City napraviti veću glupost sutra.

SE
sestrićna
10:47 06.05.2014.

šteta..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije