Drama u raspucavanju

Pogledajte Livakovićeve čudesne obrane koje su uništile Japan i odvele Hrvatsku u četvrtfinale

KATAR 2022 - Hrvatska i Japan o pobjedniku odlučuju penalima
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
05.12.2022.
u 19:07

Prvo je zaustavio udarac Minamina, potom Mitome i na kraju Yoshidi.

Hrvatska je na stadionu Al Janoub vodila veliku bitku protiv Japana u osmini finala SP-a u Katru. Pobjednik nije odlučen niti nakon produžetaka pa je odluka pala u raspucavanju s bijele točke. Nakon što je azijska momčad povela krajem prvog poluvremena golom Maede stvari je na početak vratio Ivan Perišić. Naš krilni napadač sjajno je pogodio glavom nakon Lovrenova ubacivanja u 56. minuti.

Drama je bila na vrhuncu, a kad je bilo najteže ukazao se naš vratar Dominik Livaković i obranio čak tri jedanaesterca Japancima. Prvo je zaustavio udarac Minamina, potom Mitome i na kraju Yoshidi. Kako je izgledalo raspucavanje pogledajte OVDJE.

Hrvatska će se tako u četvrtfinalu SP-a sučeliti boljem iz susreta Brazila i Južne Koreje.

UŽIVO IZ STUDIJA Sad je biti ili ne biti, Dalić mora povući jedini potez koji spašava Hrvatsku! Trebamo odmah drugu formaciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije