NE VIĐA SE OVO ČESTO

Pogledajte na kakav nevjerojatan način je Federer dobio poen

Roger Federer
Foto: screenshot/youtube
1/2
02.01.2014.
u 20:30

Švicarac je jedva dohvatio, međutim loptica je odskočila u polje protivnika, ali se i prije nego što ju je itko stigao, vratila preko mreža.

Roger Federer na ATP turniru u Brisbaneu odlično gura i u pojedinačnoj konkurenciji, ali i u parovima. U pojedinačnoj konkurenciji igrat će u četvrtfinalu, dok je u parovima već osigurao polufinale.

A upravo je u parovima izveo jedan potez koji se ne viđa često na teniskim terenima. Naime, pokušaj loba Švicarac je jedva dohvatio, međutim lopta je odskočila u polje protivnika, ali se i prije nego što ju je itko stigao, vratila preko mreža.

Uostalom kako je to izgledalo pogledajte u videu.

>> Čilić u dva seta preko Dimitrova do četvrtfinala Brisbanea

Ključne riječi

Komentara 1

VN
vnov
18:27 03.01.2014.

da li novinar zna pravila tenisa? pa poen su dobili protivnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije