POBIJEDILI NA IZBORIMA

Pogledajte reakciju Dinamovog proljeća na pobjedu Zajeca: Napisali su dvije jasne i glasne riječi

Zagreb: Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama, dočekali ga navijači
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/26
10.03.2024.
u 14:09

Navijači su dolazak Vlatke Peras dočekali zvižducima, a Mirka Barišića su sa stadiona otpremili stihovima: "Mumijo znaj, svemu je kraj i više se ne vraćaj!"

Velimir Zajec je s 31 glasom postao novi predsjednik Dinama. Nakon pobjede na izborima za Skupštinu, lista "Dinamovo proljeće" sada ima i predsjednika kluba. Nakon uzbudljivog dana na Maksimiru oglasili su se putem Facebooka. Objavili su tek "imamo Dinamo" te prikupili više od tisuću reakcija unutar pola sata.

Zajecova pobjeda naišla je na podršku brojnih navijača. "Napokon, pred nama je sada samo bolja budućnost za naš klub. Pa makar i onaj Hanžel povukao sponzorstvo", napisao je jedan od navijača u komentarima, a u pozitivnim očekivanjima pridružuju mu se i drugi: "Barišić je krojio statut za svoju apsolutnu vlast. Obilo mu se o glavu i sad je obrnuto. Nadam se da će bit razuma i da će novi IO biti inkluzivan i uključiti sve sposobne ljude.

GALERIJA Boysi s oduševljenjem dočekali pobjedu Zajeca, palili baklje i skandirali

Zagreb: Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama, dočekali ga navijači
1/13

Pred Maksimirom su se od 11.00 sati okupili brojni Bad Blue Boysi. Po dolasku su dočekali Velimira Zajeca pljeskom i skandiranjem. Tijekom održavanja izbora za predsjednika organizirali su veliku bakljadu, a ona se nastavila i nakon pobjede legende kluba s Maksimira.

VEZANI ČLANCI:

S druge strane, dolazak Vlatke Peras dočekan je zvižducima, a Mirka Barišića su sa stadiona otpremili stihovima: "Mumijo znaj, svemu je kraj i više se ne vraćaj!" 

VIDEO Atmosfera ispred stadiona tijekom održavanja izbora za predsjednika Dinama

 

Komentara 4

AN
AntePortas9
15:10 10.03.2024.

Potpora je vidljiva i u komentarima. Ha, ha, ha

Avatar Moodleen
Moodleen
14:50 10.03.2024.

NK Uličar od danas.

PN
premda_nije
14:49 10.03.2024.

"Naš H̶A̶J̶D̶U̶K̶ DINAMO"!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije