VIDEO

Pogledajte sjajnu atmosferu u Osijeku te proslavu velike pobjede Kohorte i bijelo-plavih

NK Osijek
29.08.2022.
u 14:26

'Naravno da protiv Hajduka to nije lagano, ali osvojili smo važna tri boda za samopouzdanje i vjerujem da je ovo bila prekretnica što se tiče rezultata i naše igre' rekao je trener Bjelica.

Nogometaši Osijeka slavili su protiv Hajduka 2:1 i tako upisali vrlo važnu pobjedu koja im može biti prekretnica sezone. 

Priznao je to i Nenad Bjelica koji se nada kako će atmosfera okolo kluba i u svlačionici sada biti puno bolja. Osječani su furiozno zaključili prvo poluvrijeme s prednosti od 2:0 pogocima Marina Leovca i prvog strijelca prvenstva, Diona Drena Belje. Hajduk je u nastavku smanjio preko Livaje, ali do preokreta ili barem boda, nisu mogli. 

Na tribinama Gradskog vrta vladala je sjajna atmosfera, skupilo se gotovo osam tisuća ljudi, Kohorta i Torcida su svih 90 minuta bodrili svoje momčadi. 

 

 

Nakon posljednjeg zvižduka suca Čuline, igrači i navijači su proslavili veliku pobjedu. Podsjetimo, nedavno su se pojavile trzavice između navijačke skupine i Nenada Bjelice, igrači su također bili 'na tapeti'. Sada je sve pomalo zaboravljeno i ništa nije moglo spriječiti veliko slavlje. 

 

 

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije