Take me to Brasil

Poslušajte pjesmu koju je Nives Celzijus posvetila hrvatskim nogometašima

Nives Celzijus
Foto: Youtube
1/8
17.06.2014.
u 22:10

- S obzirom da su naši dečki bili toliko širokogrudni ovih dana i počastili svoje fanove golim guzama evo i nešto za njih - rekla je Nives

Svoj doprinos podršci nogometašima na Svjetskom prvenstvu u Brazilu dala je i Nives Celzijus koja je za njih pripremila navijačku pjesmu s prikladnim spotom. Otkrila je i što ju je motiviralo za pjesmu 'Take me to Brasil'.

- S obzirom da su naši dečki bili toliko širokogrudni ovih dana i počastili svoje fanove golim guzama evo i nešto za njih, za zagrijavanje pred sljedeću tekmu - rekla je Nives, pišu 24sata.

Nives je ispričala da je spot sniman u njezinom kvartu na Šestinama. - Malo smo obustavili promet, ali se nitko od susjeda nije previše ljutio - rekla je Nives koja je ovih dana objavila i spot za pjesmu 'Karanfili'.

Dio inspiracije za tekst i spot bila je i navijačica Larissa Riquelme poznata po tome što je na utakmici mobitel držala među grudima. Nives je rekla kako je htjela nadmašiti Larissu pa je ona mobitel stavila u gaćice.

'Take me to Brasil' pogledajte u priloženom videu!

Komentara 19

DU
Deleted user
23:51 17.06.2014.

Ned kužim. Neki dan je grakala da je Srpkinja, a sad je Hrvatica. Nadam se da je Srpkinja jer ovo je teško za slušati.

ZO
zoom
08:03 18.06.2014.

ne znam je li jadniji spot ili pjesma! palac dolje!!!!

EV
ebes vl i njegove admine
23:57 17.06.2014.

kako ovde u brazilu recu, uma vez puta, sempre puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije