Brutalan prekršaj

Ovo je start 'za zatvor': Kazneno prijavljen jer je suparniku smrskao koljeno

faul
Foto: Youtube Screenshot
11.11.2014.
u 13:15

Nakon ove teške ozljede 32-godišnjem bivšem reprezentativcu Obale Bjelokosti upitan je nastavak karijere.

Veznjak Aaraua Sandro Wieser kazneno je prijavljen nakon što je tijekom utakmice švicarskog prvenstva brutalno startao na Gillesa Yapi-Yapa, igrača Züricha, te mu smrskao koljeno.

Nakon ove teške ozljede 32-godišnjem bivšem reprezentativcu Obale Bjelokosti upitan je nastavak karijere.

Wieser je zaradio crveni karton nakon starta u 19. minuti, a kazao je i kako nije imao namjeru ozlijediti suparnika.

- U potpunosti žalim zbog toga što se dogodilo. Nije bilo nikakve namjere - rekao je 21-godišnji Lihtenštajnac te se ispričao Bjelokošćaninu.

>>Pogledajte jedan od najbrutalnijih startova u povijesti nogometa

Komentara 1

TO
tom2802
13:58 11.11.2014.

ovako nešto posljedica je današnjeg sporta, odnosno sporta u kojem glavnu ulogu preuzima novac........, i nažalost sve to apsolutno više nema veze sa nikakovim sportom, a sportaši su strojevi za pranje novaca i zaradu..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije