URLAO, BACAO SE...

Pogledajte što je sve meksički izbornik radio tijekom utakmice s Hrvatskom

Miguel Herrera
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
24.06.2014.
u 18:47

Emotivni Herrera tijekom utakmice umalo je doživio infarkt...

Meksički izbornik Miguel Herrera utakmicu s Hrvatskom proživio je emotivnije od Drage Ćosića. Herrera je tijekom utakmice urlao, bacao se po podu, protestirao kod suca...

Burno je reagirao nakon što nije dosuđen jedanaesterac kada je Srna igrao rukom, a nakon pogodaka Marqueza, Guardada i Hernandeza uslijedila je erupcija oduševljenja. Nakon svega završio je na travnjaku grleći svoje igrače koji su izborili osminu finala SP-a.

>> Pogledajte tučnjavu hrvatskih i meksičkih navijača u Recifeu

Komentara 1

TO
tomzag
19:02 26.06.2014.

To je dokaz da ni sam nije vjerovao kako će Hrvatska odigrati loše. Ipak, za tri dana ćemo gledati neke druge grimase ovog simpatičnog trenera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije