PROSLAVA NASLOVA

Pogledajte trenutak zbog kojeg je suigrač Mandžukiću poručio: Mrzim te!

Bayern
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/8
11.05.2014.
u 13:27

Iako je ostao bez naslova najboljeg strijelca Bundeslige, Mario Mandžukić bio je jako dobro raspoložen, a u jednom trenutku je pivom zalio Španjolca Javija Martineza, koji mu je preko Instagrama poručio: – Mrzim te.

Nogometaši Bayerna već krajem trećeg mjeseca osigurali su naslov njemačkog prvaka, a velika proslava uslijedila je nakon utakmice posljednjeg kola protiv Stuttgarta na Allianz Areni. Bavarci su naslov potvrdili pobjedom 1:0, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka krenulo je tradicionalno zalijevanje pivom.

Iako je ostao bez naslova najboljeg strijelca Bundeslige, Mario Mandžukić bio je jako dobro raspoložen, a u jednom trenutku pivom je zalio Španjolca Javija Martineza, koji mu je preko Instagrama poručio:

– Mrzim te – napisao je Mandži Španjolac uz objavu slike na kojoj se vidi kako ga hrvatski reprezentativac zalijeva pivom. Trenutak kada Mandžo zalijeva Martineza pogledajte u videu od 52. sekunde.

 

Nakon velikog slavlja na Allianz Areni, fešta je nastavljena na ulicama Münchena, gdje su igrači prošli busom do glavnog trga.

>> Pogledajte kako su Mandžo i ostali proslavili naslov prvaka
>> Mandžo bez naslova najboljeg strijelca, Perišić i Iličević zabili, HSV ide u doigravanje

Komentara 3

TA
taknekak
15:33 11.05.2014.

Hej Večernji, jeli vam jasno, da je to bila samo zezancija Martineza prema prijatelju i kolegi Mandžukiću ? Pa to može shvatiti i dijete

TS
tibo_sh
16:23 11.05.2014.

rekao mu je i da ce se vidjeti u ponedjeljak na treningu,, te navecer na servuli sa senfom.. koma

L0
luena 01
13:52 11.05.2014.

Koje gluposti ,i vi to nama prenosite,pa Guardiola bi onda pola Bayerna morao mrziti jer je najgore prosao,ili Philip Lahm ... mislim koga briga sto frustrirani Martinez na Instagramu piskara... nek se tusira il nije imao namjeru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije