uefa

Pohvalili smo se Platiniju presudom za PAOK

HNS, Davor Šuker, Michel Platini, HNK, 100.obljetnica (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
06.12.2012.
u 11:27

Jeste li se pohvalili Platiniju da je izrečena presuda huliganima koji su napali autobus s navijačima PAOK-a?

– Da, jesmo. Rekao je da je to jedini ispravan put i da država mora raditi svoj posao kako bi nogometu osigurala normalne uvjete – rekao je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović, koji je s Platinijem proveo svaku sekundu njegova četverosatnog boravka u Zagrebu.

Hoćete li tražiti sastanak s državnim institucijama?

– Apsolutno, i to u što kraćem roku. Najprije ćemo obaviti konzultacije s resornim ministarstvima, a potom ćemo sjesti i suočiti se s problemom. Moramo zajednički pronaći učinkovito rješenje, ne želimo gurati probleme pod tepih.

Jeste li predočili Platiniju ideju o gradnji pet trening-centara, a ne jednoga kampa?

– Jesmo, i dobili smo potporu. Rekao nam je da možemo računati na Uefinu financijsku potporu, ali moramo im predočiti svu vjerodostojnu dokumentaciju za te projekte, kako bi sve bilo transparentno.

Ključne riječi

Komentara 3

ZG
ZGexil
16:58 06.12.2012.

"jesmo, i dobili smo potporu, ali moramo im predociti svu vjero- dostojnu dokumentaciju za te projekte, kako bi sve bilo transparentno." predlazem da za transparentnost uposlite mamica, on je inace strucnjak za takve transparentne dokumentacije. i nema greske! samo neznamam tocno dali da se ispod svoga ucinka potpise vlastorucno, da ipak mozda ne izazove sumnju....?

DU
Deleted user
12:07 06.12.2012.

"Pohvalili smo se Platiniju......." , kako jadno , drugim riječima lizali smo mu dupe nakon njegove uvrede izrečene sa govornice . Uvreda nije zato jer problem huligana ne postoji nego je uvreda mjesto i vrijeme koje taj bahati gospodin nije birao nego je to htio reći baš na proslavi 100-godišnjice HNS-a. Jak savez i jaka proslava ......

SE
serđo
12:14 06.12.2012.

platini ništa ne radi slučajno. već ćemo mi dobiti nešto zauzvrat, recimo opet penal protiv bugara u stotoj minuti, hi hi. samo s europom mudro i diplomatski, kao i do sad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije