OBITELJSKI VIKEND

Pokaži sinu što znaš! Sammirova Yasmin dovela malog Noaha

Sammir Noah
Twitter
27.07.2012.
u 19:12

Prvu utakmicu Sheriffa i Dinama sudit će Englez Probert koji je već sudio mladoj reprezentaciji i Hajduku

Ludogorec je, navodno, uputio žalbu Uefi zbog suđenja, ali i ponašanja Dinamovih navijača, koji su ih, tvrde Bugari, u VIP loži vrijeđali na rasističkoj osnovi i gađali čašama piva. U Dinamo nije stiglo očitovanje Uefe o tome, no stigli su Uefini predstavnici koji kontroliraju stadion i Dinamu su postavili brojne zahtjeve.

– Nitko od naših čelnih ljudi nije vidio da se takvo što dogodilo. Ako je doista bilo pojedinaca koji su tako postupili, ispričavamo se gostima – kaže službeni Dinamo.

Mamić i Barišić sjede u donjoj, predsjedničkoj loži, a incidenti su se mogli dogoditi u gornjoj, loži Maksimir. A ondje bi se u subotu mogla naći Sammirova djevojka Yasmin i sin Noah. Oni su, kako smo i najavljivali, došli u Zagreb u posjet Dinamovu nestašnom Brazilcu.

Prvu utakmicu 3. pretkola u Tiraspolu će suditi Lee Probert (40). U drugom pretkolu Europske lige sudio je susret Mura - CSKA Sofija (0:0) i podijelio dva crvena i sedam žutih kartona. Sudio je našoj mladoj reprezentaciji (igrači do 21 godinu) u Srbiji 2010. godine (2:2), te Hajduku u kvalifikacijama za Europsku ligu, kad je Dinamo u Bukureštu pobijedio bijele sa 3:1.

Ključne riječi

Komentara 3

CA
canajrasim
19:19 27.07.2012.

Sammire ,krajnje je vrijeme da ozenis majku svoga djeteta ,da se uozbiljis i postanes covjek a ne da se ponasas kao neki balavac. Ugledaj se na Eduarda.

TA
tariza
19:47 27.07.2012.

Uefa se itekako ocitovala u vezi zalbe Ludogoreca.Sudac Englez !!!Goru kaznu nismo mogli dobiti !!!

CR
crewcro
20:09 27.07.2012.

ovo je udarna vijest,evo necu moci spavati od uzbudjenja,bravo junaci,cim sam vidio naslov znao sam da si to ti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije