NOGOMET - DINAMO

Poldrugač dolazi, Lovrek sve bliži

10.12.2002.
u 00:00

Dalibor Poldrugač trebao bi ovaj tjedan dogovoriti svoj povratak u Dinamo, a Zagrebov napadač modrima je sve bliži. Što bi moglo značiti da će netko od sadašnjih napadača napustiti Maksimir

ZAGREB - U Maksimiru, službeno, ništa nova. Šutljivci i dalje ne govore, a u izvješćima glasnogovornika Ivana Rotima nema posebnih novosti i senzacija.

- Još jednom ponavljam, u Dinamu ne postoji nikakva lista prelazaka - izjavio je Rotim i dodao da ništa nova nema ni u slučaju Mikić. Desni bočni još nije potpisao za moskovski Spartak, ali će to učiniti ovaj tjedan.

Nisu još za Dinamo potpisali ni Polovanec i Kranjčar, njihov slučaj već se promeće u trakavicu. Štoviše, Polovanec će u četvrtak, zajedno s Mikićem, krenuti na skijanje u Schladming, pa je sve izvjesnije da će u novu godinu ući kao igrač bez ugovora. A to otvara mnoge dvojbe. Tim više što Miroslav Blažević još nije odredio igrače koji će 10. siječnja krenuti na pripreme.

- Taj popis trebao bi uskoro biti napravljen - rekao je Rotim, otkrivši da će plavi na turniru u Širokom Brijegu, od 7. do 9. veljače, vjerojatno igrati protiv Hajduka, dok će ih 12. veljače u Grazu ugostiti GAK.

Ipak, dok se još ne zna sastav igrača u svlačionici pod jugom, povratak još jednog bivšeg dinamovca čini se gotovom stvari. Nakon četiri godine, jedan od ključnih kotačića šampionskog Zagreba, Dalibor Poldrugač, na pragu je vraćanja u staro jato.

- Čekam da me iz Maksimira pozovu, ovaj tjedan mogli bismo prenijeti na papir ono što smo već, zapravo, dogovorili. Nije još sve gotovo, ali vrlo je izgledno da ću se vratiti u Dinamo - rekao je Poldrugač, koji bi tako, igrom slučaja, mogao postati prvo sigurno ime na Dinamovoj proljetnoj igračkoj listi. Međutim, iz lanca šutnje otela se još jedna vijest. Navodno je Kruno Lovrek, Zagrebov napadač, sve bliži prelasku u istočni dio grada, od zime će bijeli zamijeniti plavim dresom. Što bi, pak, moglo značiti da će netko od sadašnjih napadača, Olić ili Balaban, napustiti Dinamo. Jer, Lovrek sigurno ne dolazi da bi bio pričuva...

T. Ničota

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije