PSOVAO GA, VRIJEĐAO...

Poletjela je i boca: Otkriveno što je trener Slavena rekao sucu. mogao bi dobiti drakonsku kaznu

Šibenik: HNK Šibenik protiv NK Slaven Belupo u 2. kolu Prve HNL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
18.08.2024.
u 08:40

Čulo se u TV-prijenosu kako trener Radeljić nešto govori sucu Kolariću, a uvidom u službeni zapisnik utakmice postalo je jasno i što mu je rekao

Slaven Belupo i Lokomotiva odigrali su 2:2 u dvoboju 3. kola HNL-a ove subote na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici. Domaći su u vodstvo došli pogotkom Jagušića u 6. minuti, Lokomotiva je preokrenula rezultat pogocima Mudražije i Sušaka, a konačni rezultat postavio je Karlo Butić u 62. minuti. Osim pogodaka vidjeli smo i pregršt grubih startova, žutih kartona, ali i jedno trenerovo isključenje.

Naime, trener domaćih Ivan Radeljić dobio je crveni karton još potkraj prvog poluvremena. U 39. minuti najprije mu je sudac Patrik Kolarić pokazao žuti, a nekoliko sekundi kasnije i crveni karton. Čulo se u TV-prijenosu kako trener Radeljić nešto govori sucu Kolariću, a uvidom u službeni zapisnik utakmice postalo je jasno i što mu je rekao.

- Psovanje glavnog suca utakmice riječima "P**ka ti materina" te nakon što je isti isključen protestirao je na odluku suca i bacio bočicu vode u njegovom smjeru. Prilikom ulaska u svlačionicu na poluvremenu utakmice glavnog suca vrijeđao riječima "J*** ti Bog mater." Na kraju utakmice prilikom izlaska s terena ponovno vrijeđa glavnog suca riječima "J*** ti Bog mater u p***u.

Zbog svega navedenog Radeljiću, koji je nemir i bijes na suce iskazivao i u 1. kolu na Poljudu protiv Hajduka prijeti drakonska kazna. Zbog svega u Splitu trener Slaven Belupa bio je kažnjen s tisuću eura.

VIDEO: Hajduk već priznao potpuni poraz? Kalinić: 'S Dinamom se nemamo što uspoređivati. Kvalitetniji su'

Komentara 2

KR
Krolo
09:05 18.08.2024.

Sprdačina od lige

Avatar Moodleen
Moodleen
18:17 18.08.2024.

Kolarić redovito krade Slaven i treba mu zabraniti dolazak ili prolazak kroz Podravinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije