Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA POBJEDA

Poljaci ponizili europske prvake na njihovom terenu: Ovako nešto ne pamte!

U-21 Germany - Poland
Marijan Murat
12.11.2021.
u 20:52

Poljske nade poigrale su se s Nijemcima pobijedivši ih 4:0 i pritom zabivši tri gola u uvodnih petnaest minuta utakmice.

Njemački nogometaši do 21 godine aktualni su europski prvaci, no loše su se proveli u kvalifikacijskom domaćem ogledu protiv Poljske.

Poljske nade poigrale su se s Nijemcima pobijedivši ih 4:0 i pritom zabivši tri gola u uvodnih petnaest minuta utakmice. Igrač Parme Benedyczak je pogađao domaću mrežu u 5. i 12. minuti, dok je u 14. na 3:0 povisio Skoras.

Od 19. minute Njemačka U-21 je nastavila utakmicu s igračem manje (Mbom), a završni udarac domaćinu zadao je Kozlowski golom u 90. minuti za konačnih 4:0.

U skupini B Njemačka U-21 i Izrael U-21 imaju po 12 bodova, dok ih prati Poljska s deset.

Podsjetimo kako je Njemačka ove godine postala europski prvak u konkurenciji do 21 godine na prvenstvu održanom u Sloveniji i Mađarskoj. U finalu je pobijedila Portugal 1:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije