Engleska

Poll: Modrić nije glumio, sudac je pogriješio

Graham Poll
Reuters
15.11.2010.
u 11:12

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić dobio je žuti karton na utakmici svog Tottenhama protiv Blackburna (4:2). Graham Poll, bivši nogometni sudac, a danas kolumnist engleskog dnevnika Daily Maila, tvrdi da je Lukin karton sudačka pogreška

- Luka Modrić nije glumio, a kažnjen je zbog simulacije. Igrači su ove sezone mnogo glumili i to se ignoriralo. Sudac Marriner ne samo da je ignorirao traženje jedanaesterca nakon što je Modrića sapleo Blackburnov igrač Salgado, već je i Hrvatu pokazao žuti karton zbog navodnog simuliranja. Možda mu je u sjećanju ostao jedan pokušaj Pavljučenka da iznudi najstrožu kaznu. Ipak, u Lukinom slučaju sudac je pogriješio - napisao je u svojoj kolumni Graham Poll, koji je ostao upamćen po trećem žutom kartonu našem Josipu Šimuniću na utakmici Hrvatska - Australija na SP-u 2006. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije