IGRAO ZA REPREZENTACIJU SVIJETA

Legendarni jugoslavenski nogometaš primljen je u bolnicu, mora na operaciju

Beograd: FK Crvena zvezda predstavila novog trenera Miloša Milivojevića
Dusan Milenkovic/ATAImages
17.10.2022.
u 23:35

Osvajač je srebrne medalje 1968. godine na europskom prvenstvu.

Legendarni nogometaš Crvene zvezde i bivše Jugoslavije, Dragan Džajić, primljen je u ortopedsku kliniku Banjica gde će mu biti operiran kuk, pišu iz Telegrafa.

Doktor Zoran Baščarević, ujedno i ravnatelj te klinike, odradit će operativni zahvat sutra ili najkasnije prekosutra, u pitanju je rutinski zahvat i ne bi trebalo biti dodatnih komplikacija.

 

 

Legendarni as trenutno obavlja funkciju počasnog predsjednika Zvezde.

Od iduće sezone, njegov dres s brojem 11 će biti umirovljen u čast nogometne legende, upisao je 23 gola u 85 nastupa za bivšu državu.

>> VIDEO: Legenda Austrije hrvatskih korijena prije bitke u Beču: Vastić otkrio zašto nije zaigrao za Hrvatsku

Ključne riječi

Komentara 16

VI
Vivian
00:15 18.10.2022.

Mnogo lepo ste nas obavestili, Uvek verni citaoci Vecernje hartije i Delije iz cele otadzbine.

DU
Deleted user
06:20 18.10.2022.

Da je Hrvat reprezentacije juge vidio ne bi. Koliko su Hrvati imali takvih koji nisu mogli u reprezentaciju jer nije bila nasa nego beogradska. Dokaz tome su rezultati vatrenih, u 20 god zemlja s manje od 4 milijuna stanovnika je igrala polufinale i finale svjetskog prvenstva.

KO
koraknaprijed
00:30 18.10.2022.

.etnik prosječnog nogometnog talenta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije