KOMENTAR

Poraz je bolan, ali ugledali smo svjetlo u tunelu. Jasno je tko je Dalićev najveći dobitak iz Portugala

05.09.2024.
u 22:51

Vatreni su, unatoč porazu, izgledali samouvjereno, bili su rastrčani i neopterećeni, ali obrana je opet škripila i primila dva laka gola

Komentara 43

B2
bordon 2
23:04 05.09.2024.

Igra je bila solidna. Već pomalo nervira Dalićeva igra bez napadača. Obrana se stabilizirala ulaskom Ćalete Cara. Najbolji Livaković, Guardiol i Kovačić. Šteta što je Baturina bio pod tremom. Matanović pokazao da je za reprezentaciju. Samo za njega trebaju krila i centaršutevi.

Avatar dosadno
dosadno
05:51 06.09.2024.

Kovačić. Toliko puta sam ga špotao, a sada mi je zadovoljstvo napisati da je odigrao odlično.

NE
Nemanadimak
23:48 05.09.2024.

Modric je tu suvisan. Svaka mu cast ali on moze ulaziti kao i u Realu zadnjih 15-20 minuta. Ima se dojam kako zbog njega Baturina i ostali ne mogu igrati kako bi mogli jer je Luka tu. Mladi moraju dobiti priliku. Matanic, Kramaric moze biti kapetan sada, Pjacu na krilo, pa bio je izvanredan u Dinamu, Sandro takodje mora igrati, Sucic, Sosa je sasvim solidan. Perisic, Modric mogu ulaziti za kraj da odrze pozitivan rezultat sa svojim iskustvom. Mladi neka igraju, zabijaju i uigravaju se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije