BRAVO

Potez dinamovca oduševio i Uefu: Dobio laskavo priznanje

Amer Gojak Dinamo Spartak
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
09.11.2018.
u 21:29

Krovna europska nogometna organizacija Dinamova je igrača, naime, proglasila strijelcem najljepšeg pogotka u četvrtom kolu Europske lige.

Pogotkom za vodstvo Dinama protiv Spartaka u 22. minuti utakmice Amer Gojak nije oduševio samo navijače modrih, nego i Uefu.

Krovna europska nogometna organizacija Dinamova je igrača, naime, proglasila strijelcem najljepšeg pogotka u četvrtom kolu Europske lige.

Njegova sjajna reakcija nakon dodavanja Gavranovića kad je petom loptu ugurao u mrežu ostavila je odličan dojam i donijela mu ovo laskavo priznanje.

A zasigurno je sve to vidio i Robert Prosinečki, izbornik BiH, koji bi Gojaka uskoro mogao gurnuti i u početni sastav zmajeva.

>> Pogledajte i što je Gojak rekao dan nakon velike pobjede Dinama

Ključne riječi

Komentara 13

KA
kajinx
21:41 09.11.2018.

Gdje je onaj što nije potpisao sinu ugovor da ostane u Dinamu?

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:43 09.11.2018.

Evo kako dva tri igača iz Bosne mogu oplemenit igru, sad mi pak nije jasno kako slovenci u čijim je redovima 90 % igrača iz BIH ( i 9 % Srba + Jan Oblak ) nemaju nikakvog uspjeha ? 🤔

ER
EroK
01:08 10.11.2018.

Dinamo je na putu stare slave! Bravo i samo naprijed!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije