lp u zagrebu

Poznati BiH medij zgrožen je Maksimirom, ali otvoreno priznanje: 'Ne bismo imali ništa protiv Mamića u našem klubu'

Nogometaši Dinama zahvalili navijačima na podršci u utakmici protiv Milana
Goran Stanzl/PIXSELL
28.10.2022.
u 16:20

'Duša prvaka, užasan stadion i navijači kojima je klub važniji i od porodice' poručuju iz čitanog medija u regiji.

Jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih medija Sportsport.ba prisustvovao je ogledu petog kola Lige prvaka između Dinama i talijanskog Milana. 

BiH klubovima je sudjelovanje u Ligi prvaka za sada bilo nemoguće, dok je Dinamo redovni sudionik europskih natjecanja, bilo Lige prvaka ili Europske lige. Zagrebački plavi su na oronulom Maksimiru glatko izgubili od talijanskog Milana 4:0, ali nije ovo tragičan poraz dok god postoje šanse za prolazak u europsko proljeće. 

Edmir Škorić, zamjenik glavnog urednika spomenutog portala, stigao je pogledati utakmicu i napraviti reportažu o gradu, stadionu i klub u dvodnevnom izletu. 

'Duša šampiona, užasan stadion i navijači kojima je klub važniji i od porodice ' naslov je teksta u Sportsport.ba. 

- Silom prilika, primorani smo da se satima vozimo da bismo gledali "ozbiljne" mečeve, bez obzira o kojem sportu se radilo. Kada govorimo isključivo o fudbalu, toj čarobnoj stvari, najboljoj na svijetu, ovisno o geografskom položaju i mjestu iz kojeg dolazite, za nekoliko sati možete otputovati na utakmicu Lige prvaka i gledati velikane kao što su Chelsea ili Milan. Konkretno, u slučaju autora ovog teksta, bilo je dovoljno malo više od dva sata da se nađe u hrvatskoj prijestolnici i da počne dvodnevnu avanturu - napisao je u uvodu Škorić. 

Razgovarao je s nekoliko navijača i pripadnika Bad blue boysa...

- Cirkusant, ne priliči jednom Dinamu takav čovjek, ali istina da, stvorio je od kluba regionalnog giganta i zahvaljujući njemu tu smo gdje smo, ali radije bismo da nije u klubu jer nas sramoti - rekao je navijač Ivan o Zdravku Mamiću, no čini se da bh. klubovi i javnost nemaju ništa protiv da uđe u neki od njihovih klubova.

- Imati u svom gradu Ligu prvaka je najveća pobjeda. Shvatili su to čak i oni najveći anti-Mamićevci, barem sada kada su Zdravko i njegov brat Zoran makar fizički daleko od Dinama.

Što se nas tiče, ne bismo imali ništa protiv da imamo jednog Mamića u svakom od bh. klubova, samo da čujemo tu himnu Lige prvaka, da gledamo na našim terenima igrače poput Sterlinga, Girouda ili Leaa i da druge, kada nam dođu samo zbog takvih utakmica, tješimo da će i oni to jednog dana doživjeti.

A sve su eto prilike da možda nikada neće... Dinamo je ipak klub sa dušom šampiona i odanim navijačima, ali nažalost i za užasnim stadionom čije vrijeme je davno otkucalo. - zaključile su kolege iz susjedstva.

Standings provided by Sofascore

>> Izjave igrača Dinama nakon poraza od Milana pogledajte u videu

Komentara 1

NE
Nenad54321
17:17 28.10.2022.

Kaže"da gledamo takve igrače na našim stadionima"... Maksimir nije baš u najboljem stanju,ali Bh stadioni su užas,gdje bi oni to igrali LP???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije