NBA ZVIJEZDA

Poznati košarkaš iza rešetaka, optužbe su teške: On je monstrum, nije mu prvi put

NBA: Playoffs-Utah Jazz at Los Angeles Clippers
Foto: Gary A. Vasquez/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
27.10.2022.
u 19:52

Platio je jamčevinu pa su ga već pustili na slobodu.

Eric Bledsoe, nekadašnji 32-godišnji NBA košarkaš, uhićen je zbog obiteljskog nasilja, javljaju američki mediji, ali i pušten nakon što je plaćena jamčevina.

Nekadašnji igrač Phoenixa, Milwaukeeja, New Orleansa i Los Angeles Clippersa, gdje je igrao prošle sezone, bio je pritvoren u kalifornijskom zatvoru Lost Hills nakon što je policija primila poziv od ženske osobe.

Policija je obavila istragu i uhitila košarkaša koji je naknadno pušten na slobodu zbog uplaćene jamčevine.

- Ovo nije bilo prvi put da se događa. Bledsoe je monstrum, ali ja sam kriva jer sam uvijek ostajala uz njega. No, ni jedna veza nije vrijedna ovoga - napisala je osoba koja je pretrpjela fizičke napade.

Prije tri godine Bledsoe je izabran u najbolju obrambenu petorku NBA lige, a ovog tjedna se pojavila vijest kako je potpisao ugovor s kineskim klubom Shangai Sharks gdje bi trebao nastaviti karijeru.

>> Zoran Primorac: Nikada neću zaboraviti osjećaj kad sam nosio zastavu na OI

Komentara 2

DO
domagoj1492
20:25 27.10.2022.

Dobra priprema za podjelu zarade od NBA ugovora

DM
drazen.muhvic
04:59 28.10.2022.

Članak o tom liku, a na naslovnoj fotki Kennard, Mann i Leonard. Kakve veze oni s tim imaju? Osim što su s njim igrali? Pa nisu mu oni pomagali u kaznenom djelu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije