BIZARNO

Poznati nogometaš doma prao posuđe pa umalo ostao bez palca?! Hitno je hospitaliziran

Premier League - Manchester City v Ipswich Town
Phil Noble/REUTERS
09.10.2024.
u 10:47

Zbog cijele priče Tuanzebe nije mogao igrati utakmicu prošlog kola protiv West Hama, a trener Kieran McKenna otkrio je neke detalje u vezi sa svojim igračem

Nekadašnji obrambeni igrač Manchester Uniteda, a danas član Ipswich Towna, Axel Tuanzebe doživio je bizarnu, ali i dosta tešku ozljedu. Naime, dok je kod kuće prao posuđe, umalo je ostao bez palca na ruci! Štoviše, da nije bilo brze reakcije ukućana, a onda i medicinskog osoblja, moglo je završiti gadno.

Što se dogodilo? Kako piše engleski Daily Mail, Tuanzebe je doživio nezgodu u vlastitoj kuhinji. Dok je čisto, u ruci mu je pukla jedna čaša pa je komad stakla ozbiljno oštetio njegov palac. Pozvao je hitnu pomoć, a liječnici su brzom reakcijom spasili prst.

Zbog cijele priče Tuanzebe nije mogao igrati utakmicu prošlog kola protiv West Hama, a trener Kieran McKenna otkrio je neke detalje u vezi sa svojim igračem.

- Jako nesretan incident. Moram reći da nije bezazleno kako neki misle. Imao je operaciju tog palca i neće ga biti nekoliko tjedana, možda i mjesec dana. Još uvijek je u konzultacijama sa specijalistima - rekao je trener Ipswicha.

FOTO Modrić ima gomilu luksuznih automobila, a čuva ih u nevjerojatnoj madridskoj vili

Premier League - Manchester City v Ipswich Town
1/21
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije