bombastičan posao

Poznati novinar otkrio koji velikan vodi u lovu na Gvardiola, transfer će biti spektakularan

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Annegret Hilse/REUTERS
25.12.2022.
u 12:25

Sjajni Gvardiol nalazi se na meti mnogih klubova, Schira kaže da vodi engleski div

Ugledni i pouzdani talijanski novinar Nicolo Schira na Twitteru je objavio kako engleski gigant Chelsea vodi u utrci za dovođenjem hrvatskog reprezentativca i braniča RB Leipziga Joška Gvardiola (20). 'Joško Gvardiol je još uvijek najveća želja Chelseaja na mjestu stopera. Brojni su klubovi zainteresirani za njega, ali Chelsea od ljeta vodi u utrci za Hrvatom' tvitao je Schira, koji je dobro upućen u nogometno tržište i zbivanja.

Podsjetimo, Gvardiol je najskuplji branič na svijetu prema novim podacima Transfermarkta, najpoznatije stranice koja procjenjuje vrijednost nogometaša. Vrijednost bivšeg braniča Dinama porasla je sa 60 na 75 milijuna eura te sada dijeli prvo mjesto s portugalskim članom Manchester Cityja Rubenom Diasom.

Vjeruje se kako će transfer iznositi preko 100 milijuna eura. 

Komentara 1

MI
Miko33
13:30 25.12.2022.

Uf, velika je to lova. Nije ni čudo da se Maminjo uzjogunio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije