SEHA liga

PPD Zagreb drugi put u tri dana savladao Metalurg

Stipe Mandalinić
Davor Javorović/Pixsell
24.02.2015.
u 22:35

Za razliku od utakmice u Ligi prvaka Zagrebaši su odigrali bolje. Ali samo malo bolje.

Rukometaši PPD Zagreb i drugi put su u samo tri dana pobijedili su Metalurg. Nakon pobjede u Ligi prvaka (22:20), gotovo istim rezultatom (23:20) slavili su i u regionalnoj SEHA ligi.

Za razliku od utakmice u Ligi prvaka Zagrebaši su odigrali bolje. Ali samo malo bolje. I dok je prvo poluvrijeme bilo sjajno (14:5), nastavak je bio očajan. Drugih pola sata mlada momčad Metalurga riješila je u svoju korist sa čak 15:9, a to se Zagrebašima nikako više ne smije događati.

- Za ovih nekoliko pogodaka u obje utakmice, eto za to toliko smo trenutno bolji od Metalurga. Za razliku od one nedjeljne utakmice, ova nije bila neizvjesna jer smo stalno imali veliku prednost. Idemo dalje, sada nas čeka ozbiljan posao – rekao je Veselin Vujović, trener "plinara".

Najefikasniji kod Zagrebaša bili su Stipe Mandalinić sa četiri, te Luka Šebetić sa tri pogotka. Kod domaćina istaknuo se vratar Nikola Mitrevski koji je sakupio 16 obrana.

Zagrebaši 1. ožujka u Varaždinu dočekuju u SEHA ligi Veszprem. Treba im pobjeda kako bi zadržali treće mjesto na tablici.

>>PPD Zagreb protiv danskog Koldinga u osmini finala LP-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije