LIGA PRVAKA

Zagreb pobijedio Wislu 29:25, Vujović nezadovoljan lošom igrom

Veselin Vujović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/7
17.10.2015.
u 21:42

Vrijedna je ovo pobjeda i bodovi za Zagreb. Sad je na šest, baš kao Kiel, Flensburg i PSG. Vodeći Veszprem ima devet

Rukometaši Zagreba uspjeli su ostvariti zacrtano - s 29:25 pala je Wisla! To znači da momčad Veselina Vujovića sad ima šest bodova iz pet utakmica te da su ovim uspjehom dva poraza zaredom (Veszprem i PSG) ublažena.

Na kraju priče ne može se reći da je ovo bila dobra predstava hrvatskog prvaka, daleko od toga. Od samog početka nije bilo ideje, igralo se na mahove i previše griješilo, čime su podsjetili "plinari" na utakmicu protiv Veszprema, izgbuljenu na samom kraju i isključivo zbog neprisiljenih pogrešaka. Samo, ovaj put nije bilo one euforije i sjajne igre kao u trenucima kad se lomilo Veszprem. Ne, to smo ovaj put vidjeli samo pred kraj.

I to je plus, Zagreb protiv momčadi koje nisu europski vrh može u završnici napraviti razliku te odigrati sa samopouzdanjem. Ali mnogo toga treba popraviti, svjestan je toga i trener Vujović.

- Predvidjeli smo ovakvu utakmicu i njen značaj je sputavao igrače, to je normalno. Najbitnije je da smo pobijedili u ovom sjajnom ambijentu i moram pohvaliti navijače koji su nas bodrili od prve do zadnje minute i pokazali koliko dišu za Zagreb - rekao je nakon utakmice trener Vujović pa nastavio u manje pozitivnom tonu:

- Moj posao je pričati i igračima ću reći sve, znaju da nisu bili dobri. Golmani nisu branili, obrana je dozvoljavala previše šuteva, nismo bili opasni s krila, nismo bili opasni s linije, sporo su se kretali u obrani i napadu. Kažem, najvažnije je da smo unatoč tome pobijedili, ali ne mogu bježati od toga da mnoge stvari treba popraviti, takav sam.

S pozitivnije strane, Luka Stepančić zabio je osam golova, a pratio ga je Sandro Obranović s pet i Zlatko Horvat sa četiri. Kod Wisle najviše je zabio Nemanja Zelenović (8), a pridodali su se sa šest Tiago Rocha i s pet Valentin Marian Ghionea. U prilog Zagrebu ide i to što je direktni crveni karton u 19. minuti do bio Dan Emil Racotea.

Sljedeća utakmica u Ligi prvaka bit će Bešiktaš i to bi trebao biti samo lakši trening, prilika za lake bodove i malo odmora prije borbe s Felnsburgom.

TABLICA:

1. Veszprem 9 (+15)
2. Kiel 6 (+10)
3. PSG (-1) 6 (+19)
4. Flensburg 6 (+17)
5. Zagreb 6 (0)
6. Wisla 3 (-20)
7. Celje 2 (-8)
8. Bešiktaš 0 (-43)

>>Neki su dečki poletjeli, ovo je bila dobra pljuska

Komentara 3

DU
Deleted user
13:50 16.10.2015.

Hvala bogu da je netko priupitao izbornika zašto nije zvao Obranovića! Sramotno da takav igrač nije pozvan, a hrpa nekih koji nikada ništa nije odigrala je unutra!

DO
dommar36
21:25 17.10.2015.

ajmo pobjediti ovo..ajmoooooooooo

KR
kruti
11:58 16.10.2015.

'njihovo prijateljstvo traje iz vremena kad su obojica bili treneri'. . .a kaj su sad?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije