Borussiji turnir u Mainzu

Pranjić donio pobjedu s 11 m, Ivan Perišić asistirao u finalu

\'Bayern Munich\'s Danijel Pranjic (L) challenges Alemannia Aachen\'s Marco Hoeger during their German soccer cup (DFB-Pokal) quarter-final match in Aachen, January 26, 2011. REUTERS/Alex Domanski (GE
Reuters
20.07.2011.
u 00:14

Utakmicu je odigrao i Ivica Olić i to s kapetanskom trakom na ruci.

Njemački prvak Borussia iz Dortmunda pobjednik je pripremnog Total kupa koji se igrao u Mainzu. Borussia je u finalu turnira (poluvrijeme se igralo 30 minuta) svladala HSV sa 2:0.

Vrančić dobio šansu

Nakon što je prvog dana Borussiji donio finale svojim pogotkom protiv Mainza, Ivan Perišić je odigrao drugo poluvrijeme i asistirao za prvi pogodak.

Za Borussiju je poluvrijeme odigrao i Mario Vrančić (22), hrvatski vezni igrač kojega je trener Klopp doveo u Dortmund. Prošle sezone igrao je u amaterima.

U utakmici za treće mjesto Bayern je nakon izvođenja jedanaesteraca svladao Mainz sa 7:6. Nakon 60 minuta bilo je 2:2. Odlučujući gol s 11 metara u šestoj seriji djelo je našeg reprezentativca Danijela Pranjića. Utakmicu je odigrao i Ivica Olić i to s kapetanskom trakom. Za Mainz je drugo poluvrijeme odigrao Petar Slišković. Asistirao je za pogodak Ujahu i bio strijelac u raspucavanju kaznenih udaraca.

Gerd Müller lutao ulicama

Najbolji strijelac njemačke reprezentacije Gerd Müller (65) priredio je neugodnost vodstvu Bayernove momčadi uzrasta do 23 godine nakon što je nakratko nestao tijekom priprema u talijanskom Tridentu.

U ponedjeljak je Müller napustio hotel, nije se vratio na vrijeme, a Bayernovo je vodstvo pozvalo policiju, koja ga je pronašla 13 sati kasnije kako luta glavnom ulicom. Prema pisanju talijanskih novina Müller je u pet sati ujutro zatražio od taksista da ga odveze u München, no nije imao dovoljno novca za tako daleku vožnju. Otišao je zatim na kolodvor i odlutao. Njegova supruga Uschi hitno je došla po njega i odvela ga je u München.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije