HRVATI RASPOLOŽENI

Pranjić zabio glavom za pobjedu Panathinaikosa; strijelac i Kranjčar

Pranjić
Foto: Printscreen Dailymotion
1/3
11.01.2014.
u 21:30

Pranjić je bio jedini hrvatski igrač koji je nastupio budući da je Gordon Schildenfeld ozlijeđen, a Mladen Petrić još čeka svoj prvi nastup.

Hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić donio je pobjedu Panathinaikosu koji je u 18. kolu grčke lige kod kuće s 1:0 svladao Panionios.

Pranjić je u 16. minuti ostao sam na petercu i glavom mirno matirao goste.

Pranjić je bio jedini hrvatski igrač koji je nastupio budući da je Gordon Schildenfeld ozlijeđen, a Mladen Petrić još čeka svoj prvi nastup.

Vodeća momčad grčkog prvenstva je Olympiakos, dok je Panathinaikos četvrti s 19 bodova manje.

Kranjčar strijelac u pobjedi QPR-a

Niko Kranjčar upisao se u strijelce na gostovanju Queens Park Rangersa kod Ipswicha u 25. kolu druge engleske lige. QPR je slavio 3:1, a hrvatski reprezentativac je zabio prvi pogodak.

Niko je u 52. minuti načeo domaćine, a posao su dovršili Gary O'Neil i Armand Traore. Kranjčaru je to bio drugi pogodak ove sezone.

QPR se nakon 25 odigranih kola nalazi na trećem mjestu, a prvoplasirani Leicester mu bježi šest bodova.

>> Chelsea pobjedom preuzeo vrh, Tottenham i Everton slavili

Komentara 1

PR
propalismoFranjoskroz
12:13 12.01.2014.

al će nam se Brazilci smijati kad vide da protiv njih igraju čak i neki drugoligaški igrači!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije