Zvonimir Soldo

Pratim Köln i nisam ljutit na Novakoviča i Podolskog

\'FC Cologne\'s coach Zvonimir Soldo reacts during his team\'s German Bundesliga soccer match against Borussia Dortmund in Cologne in this October 15, 2010 file picture. Local media reported on Octobe
Reuters
07.04.2011.
u 21:26

Novinari njemačkog dnevnika Expressa posjetili su u Zagrebu bivšeg trenera Kölna Zvonimira Soldu, koji je otkaz dobio u listopadu.

– Zasad se odmaram, nemam nikakvih ponuda. Družim se sa svojom dvojicom sinova na nogometnim igralištima.

Jeste li ljutiti na Novakoviča i Podolskog, koji redovito zabijaju nakon vašeg odlaska?

– Ne mogu to reći. Sada pokazuju što doista mogu. Sretan sam zbog Kölna.

Imate li kontakata s ljudima iz kluba?

– Iskreno, ne previše. Ali, pratim utakmice.

Komentara 3

OB
-obrisani-
09:23 08.04.2011.

Pratim Köln i nisam ljutit na Novakoviča i Podolskog jer uz boljeg trenera i normalnije odnose u slačionici lakše se zabijaju golovi..

KA
kajinx
22:59 07.04.2011.

Bilo je očito da ga je trofazni bojkotirao.

BU
Bubra
16:42 08.04.2011.

Soldo bi trebao otic u neki veliki klub kao sto su Kopar i Nafta u sloveniji te velike momcadi trebaju takve velike trenere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije