KRITIKE

"Pravi" Ronaldo nezadovoljan onime što je Brazil dosad pokazao na SP

Ronaldo
Foto: DPA/PIXSELL
04.07.2014.
u 17:33

– Još uvijek čekamo na naš dobar nastup. Ne igramo dobro, razočaran sam s prve četiri utakmice – kaže Ronaldo

Igra brazilske nogometne reprezentacije nije najbolja, ali svejedno su dogurali do četvrtfinala i pred njima je najteži izazov dosad – Kolumbija. Samo pobjeda će donekle umiriti kritičare, među kojima je i legendarni Ronaldo Luis Nazario de Lima.

– Još uvijek čekamo na naš dobar nastup. Ne igramo dobro, razočaran sam s prve četiri utakmice. Mislim da će Scolari nešto promijeniti, samo ne znam što. Fred i Jo ne igraju dobro. Nema tu tajni, moj savjet im je da puno trče i pokušavaju zabiti što više golova. Nije lako igrati kao brazilska "devetka" čak i kad je pored vas Neymar – kaže Ronaldo.

U cijeloj priči samo je Neymar taj koji je zadovoljan onim što pokazuje na terenu.

– On je poput djeteta, razmišlja samo o tome da igra dobro i postiže golove. Miran je, opušten i dobar koliko to može biti tako mlad igrač – smatra Ronaldo.

>> Evo koga u polufinalu SP-a vide Prosinečki, Strupar, Čačić, Katalinić...

Ključne riječi

Komentara 3

AG
Agricola
20:44 04.07.2014.

Zašto "pravi" u navodnim znakovima? Ovo je jedini pravi Ronaldo, Luis Nazario de Lima, najbolji napadač koji je ikad igrao nogomet. Svi ovi drugi mogu biti samo kopije. Postoji samo jedan pravo Maradona, najbolji vezni igrač i najbolji nogometaš svih vremena, i samo jedan Ronaldo koji je najbolji napadač, a nakon Maradone najbolji nogometaš svih vremena.

IS
istri
15:18 05.07.2014.

prvo poluvrijeme:PRAVO ZONGERLSTVO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije