Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTFINALE PRVENSTVA

Pred Cibonom i Cedevitom je težak zadatak. Zabok i Dinamo imaju sjajnu priliku za prolazak

Zagreb: Druga utakmice četvrtfinala FavBet Premijer lige između Dinama i Cedevite junior
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
1/4
09.05.2024.
u 07:00

Uoči finalne treće utakmice trener Cedevite Junior izjavio je kako očekuje utakmicu sličnu prvim dvjema te kako bilo koja momčad može izaći kao pobjednik

Večeras se u hrvatskom košarkaškom prvenstvu igraju dvije majstorice. Četvrtfinalne serije hrvatskog prvenstva igraju se na dvije pobjede, a Cibona prolaz protiv Zaboka traži u trećoj utakmici od 18 sati i 30 minuta u Draženovom domu. Cibonu čeka težak posao, za prolaz u polufinale mora osvetiti senzacionalan poraz koji su doživjeli u Zaboku prije dva dana. Zabočani se nadaju kako mogu još jednom iznenaditi imenom puno jačeg protivnika, ovoga puta na gostujućem parketu. Pobjednika te serije u polufinalu čeka Split.

U preostaloj četvrtfinalnoj seriji od 20 i 15 susreću se Cedevita Junior i KK Dinamo. Nakon poraza od čak 31 koša razlike u prošloj utakmici momčad Damira Mulaomerovića dočekuje Dinamo u Domu sportova.

Uoči finalne treće utakmice trener Cedevite Junior izjavio je kako očekuje utakmicu sličnu prvim dvjema te kako bilo koja momčad može izaći kao pobjednik. U regularnom dijelu sezone Cedevita Junior zauzela je četvrto mjesto, a Dinamo peto te se ovaj par zasluženo smatrao najizjednačenijim u doigravanju što dosadašnji rezultati i potvrđuju. Pobjednik te serije u polufinalu će snage odmjeriti s prvakom Zadrom.

VIDEO Spektakl za Draženov rođendan: Stižu NBA zvijezde, članovi Dream Teama, Draženovi suigrači i legendarni trener

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
20:53 09.05.2024.

A pobjedniku, šampionu Hrvatske smiješi se jedan velika miješana pizza sa ekstra porcijon sira i dvi CocaColice sa ledon..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije