KRVOPROLIĆE U PARAGVAJU

Pred očima nogometaša ubijena njegova žena: Ubojica joj je prišao i pucao u glavu

Instagram
31.01.2022.
u 22:01

Nažalost, čini se da je to djelo narkokartela. Naime, Cristinin otac bivši je šef policije i sumnja se da je osmislio i izveo iznudu protiv mreže narkodilera.

Na festivalu u okolici paragvajskog Asuncióna ubijena je Cristina Vita Aranda (29), supruga poznatog nogometaša Ivána Artura Torresa (30). Umrla je pred njegovim očima, ali počinitelj još nije pronađen.

Ubojica se približio Cristini i pucao joj u glavu iz neposredne blizine, no sve se odvilo tako brzo da očevici nisu od velike pomoći. Uz nju, ubijena je još jedna osoba, četiri su ranjene.

Nažalost, čini se da je to djelo narkokartela. Naime, Cristinin otac bivši je šef policije i sumnja se da je osmislio i izveo iznudu protiv mreže narkodilera.

 

 

Da su motivi u tom smjeru, potvrđuje i činjenica da je ubijen Ederson Salinas Benitez, također povezan s kartelima.

Cristina je iza sebe ostavila troje male djece, u braku s Torresom bila je deset godina, a poznata je kao inlufencerica, fitness trenerica i model. Pratilo ju je više od pola milijuna ljudi. Njen suprug je povremeni reprezentativac Paragvaja i član Olimpije iz Ansuncióna, najtrofejnijeg kluba u zemlji.

Komentara 2

TR
tratincica68
18:13 02.02.2022.

mala je dala

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
10:44 02.02.2022.

Paragvajdistan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije