borba za talent

Predrag Mijatović je Antu Roguljića odveo u Ajax

'roguljic_nnn_spo_161112.jpg'
''
16.11.2012.
u 20:17

DINAMO Zdravko Mamić ga želi i može platiti više 
od Hajduka.

Ante Roguljić, reprezentativac do 17 godina i igrač četvrtoligaša Adriatica, još nije potpisao ugovor s Red Bullom. U četvrtak je bio u Salzburgu, uspješno je prošao liječničke preglede, ali 16-godišnjak, kojeg tretiraju kao čudo od djeteta, nije još ništa definirao.

Najvažnije je da igra

– Bili smo u Salzburgu, to je ozbiljna opcija. Sve oko Antina nastavka karijere riješit ćemo do Nove godine. Naša prva opcija je inozemstvo, imamo dvije ozbiljne kombinacije, ali pričekat ćemo da vidimo kako će se riješiti administrativne stvari. Ne želimo da Roguljić dođe u situaciju da eventualno ne igra godinu ili više – kazao je Franko Bogdan, predsjednik Adriatica i skrbnik o karijeri nadarenog igrača.

Prije Salzburga, a nakon pregovora s Hajdukom, Roguljić je posjetio Ajax. Pregovori su odrađeni sa sportskim direktorom Marcom Overmarsom, koji je pripremio Ajaxov dres s brojem 10. I tamo je Roguljić prošao liječničke preglede, a u Ajaxu je bio u društvu Predraga Mijatovića.

– Mijatovićeva agencija odvela nas je na razgovor u Ajax – objasnio je Bogdan.

Ono što je izvjesno, Roguljić neće prema Interu iz Milana, koji je prvi iskazao interes, a neće ni u Englesku. Silan interes pokazali su Arsenal i Manchester City, ali Bogdan ne želi riskirati probleme s radnom dozvolom.

– Ako se administrativni problemi pokažu nepremostivima, onda će Roguljić karijeru nastaviti u Hrvatskoj. Neka igra godinu, dvije, za njega je najvažnije da igra – kazao je Bogdan.

Još jedna pobjeda?

Tu se zaustavio. Nastavak Roguljićeve karijere u Hrvatskoj svodi se na Hajduk ili Dinamo. Ante bi rado u Hajduk, ali ono što bijeli nude je \"fićo\" spram ponude Zdravka Mamića. U Maksimiru se se zapalili za Roguljića, žele ga, a kad se dogodi takva situacija, onda Mamić ne gleda koliko to stoji. Posebno što bi, uzme li splitskog klinca Roguljića, još jednom nadvisio Hajduk. Za Mamića nema slađe stvari...

 

Ključne riječi

Komentara 1

Učitelj
23:35 16.11.2012.

da, sigurno za mamića, koji razmišlja kako u ligi prvaka, nema slađe stvari nego oteti jednog u nizu maloljetnika koji svi propadnu za dvije godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije