Putem Twittera

Predsjednik Napolija potvrdio: Benitez je naš novi trener

'Inter Milan's coach Rafa Benitez gestures during the Italian Serie A soccer match against SS Lazio at the Olympic stadium in Rome December 3, 2010.   REUTERS/Max Rossi   (ITALY - Tags: SPORT SOCCER
Pixsell/Reuters
27.05.2013.
u 22:51

Povremeni hrvatski reprezentativac i bivši igrač Hajduka Josip Radošević dobio je tako novog trenera

Čelnici talijanskog doprvaka Napolija nisu dugo čekali da nađu zamjenu za trenera Waltera Mazzarrija, koji će od iduće sezone voditi Inter. Dosadašnji trener Chelseaja, koji je već radio u Italiji kad je vodio Inter, preuzet će klub iz Napulja. Potvrdio je to i predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis.

- Rafa je novi trener Napolija. Ima puno iskustva i pravi je lider - napisao je predsjednik De Laurentiis na Twitteru.

Povremeni hrvatski reprezentativac i bivši igrač Hajduka Josip Radošević dobio je tako novog trenera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije