tragikomedija prvoligaša

Predsjednik NK-a Karlovac: Pa štrajkali ste, što sad očekujete!

'09.01.2011. Karlovac - Igraci NK Karlovca nakon zimske stanke dosli su na trening. Na trening su dosli novi igraci i treneri koje su doveli novi vlasnici,sportsko-menadzerska tvrtka Haag Sportmanagem
'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
10.01.2012.
u 21:06

Čejvanović: Klupski čelnici ne žele s nama razgovarati i dati nam dokumente da odemo, nitko nas nije nazvao...

Trideset igrača i članova novoga stručnog stožera Karlovca otišlo je u utorak na pripreme u Pulu. Ipak, popis igrača koji su u konkurenciji za proljetni dio prvenstva i imena brojnih prinova i dalje su tajna.

– Kad je špijun postao direktor kluba, više se ni imena igrača ne smiju znati – komentirali su Karlovčani novu situaciju u klubu aludirajući na Branka Škrtića koji je nekad radio kao obavještajac.

U međuvremenu većina igrača prijašnje momčadi negoduje jer su u lošim odnosima s klupskim čelnicima, neizvjestan im je status, a iz kluba im poručuju sljedeće:

– Ni mene nitko nije nazvao već pet mjeseci. Što sad očekuju? Molio sam ih kao djecu da igraju i da ne štrajkaju – odgovorio je na to predsjednik Amirudin Talakić.

 

Komentara 6

MI
milton
20:30 11.01.2012.

Šimić je na skijanju.

HO
horok
23:32 10.01.2012.

Komentar za predsjednika nk Karlovca: štrajk je temeljno ljudsko pravo, kao i pravo na rad. Ako su momci radili, igrali, trenirali...onda imaju pravo i na nadoknadu. Samo nepošteni to ne razumiju.

Avatar Glina74
Glina74
09:30 11.01.2012.

alo slastičare daj nam napoši telefon da te par puta nazovemo da i ti možeš reči da te netko nazvao slastičari nogometni stručnjaci u Karlovcu hahahaahha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije