SUSRET UOČI UTAKMICE

Predsjednik Srbije Nikolić primio Šukera i delegaciju HNS-a

Šuker kod Nikolića (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
06.09.2013.
u 12:40

- Nemojmo potencirati politiku i ono što bi nas moglo razdvajati. Ne možemo ispraviti baš se krive Drine. Borimo se pošteno i na kraju ćemo pružiti ruku boljem - rekao je Šuker nakon dolaska u Beograd

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić u zgradi Predsjedništva Srbije u petak se sastao s delegacijom Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom te delegacijom Nogometnog saveza Srbije koju je predvodio predsjednik Tomislav Karadžić. Delegacije obaju saveza pri tome su predsjedniku Nikoliću uručile prigodne darove.

- Pod velikim smo pritiskom Uefe i Fife i moramo biti oprezni. Zamolio bih ljude koji ne žele biti dio spektakla da ostanu kod kuće. Nogomet je svjetski biznis i vrijeme je da se tome priključimo - rekao je Šuker, dok su iz Nikolićevog kabineta izvijestili da se "može očekivati fer utakmica".

Inače, predsjednik HNS-a u Beograd je stigao dobro raspoložen.

– Nemojmo potencirati politiku i ono što bi nas moglo razdvajati. Ne možemo ispraviti baš se krive Drine. Borimo se pošteno i na kraju ćemo pružiti ruku boljem. Moji prijatelji Tomislav Karadžić i Zoran Laković napravili su sve kako bi utakmica prošla u najboljem redu. Uvjeren sam da ćemo im čestitati na uspješnoj organizaciji susreta – rekao je Šuker nakon dolaska u Beograd.

Susret Srbije i Hrvatske počinje večeras u 20.45 sati na beogradskoj Marakani.

>> 'Ekstremisti bliski HDZ-u žele napraviti kaos u Beogradu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije