OGLASILI SE TURCI

Predsjednik Trabzonspora otkrio koliko Dinamo traži za Petkovića: 'Nema šanse da damo toliko novca'

UEFA Nations League Final - Croatia v Spain
Piroschka van de Wouw/REUTERS
06.07.2023.
u 17:05

Napadač vatrenih nalazi se u izlogu maksimirske momčadi, ali za njega traže adekvatnu ponudu

Bruno Petković je velika želja Nenada Bjelice u turskom Trabzonsporu, naš trener nakon Mislava Oršića želi dovesti i drugog hrvatskog ofenzivca, ali daleko je to od konačnog dogovora. Naime, predsjednik Trabzona  Ertuğrul Doğan govorio je o interesu za napadača plavih i otkrio koliko hrvatski prvak traži za svog centarfora.

- Pregovarali smo oko Petkovića. Ako razgovori dođu do iznosa kakvog mi želimo, onda se možda nešto i dogodi. U suprotnom neće doći do dogovora. Dinamo traži više od četiri milijuna eura, nema šanse da će Trabzonspor dati takav novac - jasan je bio je predsjednik kluba.

Petkoviću ugovor s Dinamom istječe koncem lipnja iduće godine, a Transfermarkt ga trenutno cijeni na pet milijuna eura. U Dinamo je stigao za milijun eura i odigrao 207 utakmica uz 64 pogotka u pet godina. koliko je na Maksimiru. Nedavno se pojavila vijest i da ga žele klubovi iz Bundeslige. 

VEZANI ČLANCI:

Komentara 1

DU
Deleted user
21:00 06.07.2023.

Da je Mamić u Dinamu Petko nebi išao ispod 10 milja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije