Aleksander Čeferin

Predsjednik Uefe o Hajduku i Rakitiću: To je pun pogodak, a ako ostanu u Europi, dolazim na Poljud

2023 Ballon d'Or
Foto: STEPHANIE LECOCQ/REUTERS
1/5
22.07.2024.
u 23:11

Delegacija Hajduka nalazi se na Visu gdje je predstavljanje knjige "Ratni Hajduk" autora Jurice Gizdića povodom obilježavanja 80 godina obnove kluba

Hajduk je za vikend potpisao Ivana Rakitića i tako napravio najveći transfer u povijesti kluba, a već dan nakon delegacija je iz Splita preselila na Vis. Razlog? Predstavljanje knjige "Ratni Hajduk" autora Jurice Gizdića povodom obilježavanja 80 godina obnove kluba. 

Bio je to dovoljan razlog da na Vis dođe i predsjednik Uefe Aleksander Čeferin (56) koji je za Novu Tv prokomentirao dolazak legendarnog vatrenog u splitski klub: 

- Da, da, vidimo sam. Došao sam na promociju knjige jer trebaš imati poštovanje prema ljudima koji su u najtežoj situaciji pomagali drugim ljudima i pokazali da je nogomet veći od svega drugog. Mislim da je Hajduku pun pogodak Ivan Rakitić, a i Gennaro Gattuso. Više neću pričati, puno puta smo pričali pa nije ispalo tako... Ja prvo očekujem od Hajduka da ostane u Europi, a ako tako bude, doći ću na Poljud. Za hrvatsku ligu nisam siguran.

Osvrnuo se i na Europsko prvenstvo Njemačkoj za koje mnogi kažu da na njemu nisu gledali vrhunski nogomet
- Oni koji kažu da nije bio vrhunski nogomet nemaju pojma o nogometu. Tko je gledao Španjolsku zna da je to osnovna škola nogometa. Top igrači, top nogomet. Umorni su, jasno, duga je sezona, ali Euro je uvijek bio poslije sezone.

2023 Ballon d'Or
1/9

Komentara 1

MI
mikimouse12
08:39 23.07.2024.

Ako ostanu u Europi dolazi da se dogovore oko raspodjele novaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije